Newsfeed

In Continuum: Sci-fi-themed space rock

In Continuum - Accelaration Theory

Dave Kerzner er alltid på farten hva gjelder å tilvirke musikk kan det virke som. Siste prosjekt er In Continuum som faller ned under betegnelsen progressiv supergruppe. Kerzner vil stå for mye av komponeringen i det nye bandet, og han vil også spille keyboards. Vokalen vil Kerzner dele med Gabriel Agudo. To eks Procupine Tree musikere har også mønstret på i form av Matt Dorsey og Randy McStine. Begge disse spiller et utall instrumenter, og er følgelig svært anvendelige når debutskiva til bandet skal spilles inn.

Etter planen skal debuten spilles inn i løpet av 2018. Trommekrakken i In Continuum vil bekles av Derek Cintron, mens John Wesley vil ta seg av mye av gitararbeidet. Flere kjente musikere vil delta på debutskiva som gjesteartister. Da er det jo å håpe at musikken til In Continuum blir av det spennende, utfordrende og hørbare slaget. En samling av kjente musikere skaper ikke nødvendigvis bra musikken er jo en evig sannhet.

Kerzner sier at In Continuum prosjektet vil ha en tilnærming til å lage musikk som kan minne om hvordan Alan Parsons Project og King Crimson gjør ting. Hver ny skive vil har forskjellige vokalister og musikere tilpasset hva som gir maksimalt ut av de etter hvert nye låtene. Videre sier Kerzner at hans rolle i bandet er analog med den Tony Banks hadde i et av Kerzner sine favorittband, Genesis. Kerzner vil skrive musikk og lyrikk som er keyboards fundamentert prog.

In Continuum vil spille hva som kan benevnes som sci-fi-themed space rock som tilsettes prog og mer mainstream rock. At det menes alvor med bandet viser det faktum at de skal spille på Cruise To The Edge fra 4 til 9 februar neste år. Av mangel på musikk fra In Continuum henter jeg opp et par låter fra Kerzner siste solo skive. De er jo rimelig relevante sannsynligvis da det jo er Kerzner som i hovesak skal stå for komponeringen i In Continuum prosjektet!

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*