Newsfeed

Megadeth: Found in Mustaine`s own attic!

Megadeth – Killing Is My Business…And Business Is Good:The Final Kill

De som liker Megadeth bør sette av 8. juni 2018 Da kommer nemlig den ikoniske debutskiva til bandet, Killing Is My Business…And Business Is Good:The Final Kill i remastret versjon. At Megadeth er levende legender er vel de fleste enige om innen metal miljø? At Killing Is My Business…And Business Is Good:The Final Kill er den beste skiva noensinne innenn thrash metal er det nok mange som mener, men selvsagt enkelte som er uenige i. Skiva i ny versjon er uansett en feiring av bandet sitt 35 års jubileum.

David Mustaine hadde et brennende ønske om å gi skiva en total og solid oppgradering, og han har hyret inn de han synes er de beste til den jobben. Mark Lewis (Trivium, Death Angel, Devildriver, Whitechapel) har stått for miksingen og remastringen er ved Ted Jensen. Årets versjon av Killing Is My Business…And Business Is Good:The Final Kill har rikelig med live spor. I tillegg så er det med en 3 låters demo fra 1984, men også en tidligere cover låt av These Boots som i sin tid ble lagt på is, er med.

Skiva byr også på uhørte partier og opptredener og inkludert en tromme seksjon som ble rotet bort, men som nylig ble gjenfunnet. Denne skatten sammen med syv live audio spor ble faktisk funnet på VHS på Mustain sitt loft. Found in Mustaine`s own attic!

Vi kan like godt ta med de låtene som er med på 2018 versjonen:

 1. Last Rites / Loved to Deth (Remastered)
 2. Killing Is My Business…And Business Is Good! (Remastered)
 3. The Skull Beneath the Skin (Remastered)
 4. Rattlehead (Remastered)
 5. Chosen Ones (Remastered)
 6. Looking Down the Cross (Remastered)
 7. Mechanix (Remastered)
 8. These Boots (Remastered)
 9. Last Rites / Loved to Deth (live) (1987 London, UK)
 10. Killing Is My Business…And Business Is Good! (live) (1986 Denver, CO)
 11. The Skull Beneath the Skin (live) (1990 London, UK)
 12. Rattlehead (live) (1987 Bochum, Germany)
 13. Chosen Ones (live) (1986 Denver, CO)
 14. Looking Down the Cross (live) (1986 Denver, CO)
 15. Mechanix (live) (1986 Denver, CO)
 16. Last Rites / Loved to Deth (demo) (Remastered)
 17. The Skull Beneath the Skin (demo) (Remastered)
 18. Mechanix (demo) (Remastered)

Skiva er også utstyrt med ny cover kunst. Mustaine sier forøvrig at, I am just as much amazed at the music we made as I am at the pure fact that we survived it all!. 

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6823 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*