Newsfeed

Tommy Stewart’s Dyerwulf: Se i brønnvannet

Tommy Stewart's Dyerwulf -  Shadows In The Well

En nokså sonisk nedstrippet doom er hva bandet Tommy Stewart’s Dyerwulf byr på da det kun brukes trommer, bass og vokal. Bandet består av Tommy Stewart fra thrash metal bandet Hallows Eve og Eric Vog fra thrash metal bandet Armed Chaos. Duoen jobber nå med sin andre skive som kommer til høsten. Som en smakbit på den skiva kommer nå singelen Shadows In The Well.

Bandet sier at Shadow In The Well fanger atmosfæren til et sted vi ikke er sikre på er der, og elementer som definerer Tommy Stewarts Dyerwulf. Singelen er lyrisk sett basert på en gammel legende at hvis du lener hodet tilbake og ser inn i vannet i brønnen så kan man faktisk se fremtiden og skjebnen!

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5529 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*