Newsfeed

Carpathian Forest: Kultband er tilbake

Enthrone var navnet som Sandnes musikerne startet opp med mellom 1990 og 1992. Deretter ble det til Carpathian Forest som ble et kultband innen black metal med fem studioalbum, EP-er og split CD-er. I 2006 kom Fuck Yoy All!!!! Caput Tuum In Ano Est. Så ble det stille fra Carpathian Forest. Gleden er derfor stor for mange over at i dag kom det en ny EP som heter Likeim.

Den nye skiva inneholder blant annet tittellåten Likeim og en coverlåt av Turboneger sin låt All My Friends Are Dead. Bandet er nå i studio og spiller inn en CD som vil få navnet Dødens Arkitekur. Det er ogå åpenbart at ny musikk fra Sandnesbandet er det mange som ser frem til med store forventninger! 1. april spilte Carpathian Forest på Inferno Metal Festival som en forsmak på EP-en. Lyrikken til bandet har tradisjonelt omhandlet emner som nordisk natur, anti-kristendom, nihilisme, BDSM, mørk humor og misantropi.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*