Newsfeed

Seventh Wonder: 4 sekunder fra 70 minutter!

Seventh Wonder – Tiara

Vi må vente helt til oktober før vi får Tiara. Nå er det ikke snakk om et hodepyntende smykke, men ei skive fra Seventh Wonder som blir den femte i kronologien til Stockholms bandet. Det er nå åtte år siden forrige skiva Escape, så dette er nok en svært hyggelig nyhet for fansen. Hyggelig for de som liker mye musikk er det at Tiara med fire sekunders margin er på hele 70 minutter.

Seventh Wonder har holdt på siden 2000 med sin spesielle tapning av prog metal. Noen mannskapsskifter har det vært, men tre av de opprinnelige musikerne er fortsatt med, Andreas Blomqvist på bass, Johan Liefvendahl på gitarer og Andreas Söderin på keyboards. Blomqvist sier at Tiara byr på det fansen ønsker fra bandet, men at skiva er tilsatt nye elementer slik at det blir en viss utvikling i soundet. Alt bare kom så naturlig på plass om enn lovlig sent! Tommy Karevik  som er vokalist i Kamelot er atter en gang å finne bak mikrofonen hos bandet.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*