Newsfeed

Fields Of Troy: Tålmodige

Fields Of Troy - The Great Perseverance

De som skal lykkes innen rytmisk musikk som ikke har fokus på den kommersielle siden må som regel utholde mye slit og ha tålmodighet. Da passer det jo bra med et navn på ei skive som The Great Perseverance. Det albumet er på nesten femti minutter og det er det belgiske bandet Fields Of Troy som har kreert den. Belgierne serverer en kombinasjon av fart og hardhet i en melodisk metal setting.

Inspirasjonskildene til Fields Of Troy er Alter Bridge, Mastodon og Alice in Chains, og utallige andre band. Belgierne har langsomt og som nevnt tålmodig bygget seg opp en fanskare med hardt og seriøst arbeid. For to år siden kom den første EP-en, og den ble rimelig bra mottatt. Årsaken var at Fileds Of Troy omsider hadde på plass hva de syntes var de rette musikerne. Fields Of Troy har alltid vært aktive med å spille live, og har delt scene med band som Sepultura, Vader, Destruction og Dog Eat Dog, og mange andre.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*