Newsfeed

Rusty Nails: Alt håp er borte

Rusty Nails – Seasons Of Hatred

Seasons Of Hatred blir betegnet som ei skive med moderne heavy metal, og den skiva er det bandet Rusty Nail som står bak. Tematikken på skiva er om hat, anger og skuffelse. Den generasjonen som ble kalt kjærlighetsgenerasjonen har mislykkes, og neste generasjon har mistet alt håp. De er lei av å bli svindlet av politikerne, arbeidsgivere og kjærester. Tiden er inne for å få ting på stell igjen, og det er likegyldig hvordan!

Musikalsk byr skiva på svært raske riff, som sklir inn i mer kontrollerte beats. Gitarsoloene har nikk til 80 tallet, men freses opp av helt moderne soloer som av og til dukker opp. The Outer Lords is an articulate song, in which lyrics and riffs overlap to take the listener on an epic interstellar ride. The End Of All Days is the closing song of the album. It takes place during the time of the Spanish Conquistadors, taking a peek at the last breaths of a dying civilization.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*