Newsfeed

Dream The Electric Sleep: Revitalisering

Dream The Electric Sleep - The Giants Newground

18 mai kommer skive nummer fire fra Dream The Electric Sleep, og den skiva inneholder låter fra 2008! Det høres jo noe underlig ut, men årsaken er enkel nok. Matt Page og Joey Waters skrev låter sammen før Dream The Electric Sleep ble til, og følgelig er det de låtene som er å finne på den nye skiva The Giants Newground. Den skiva er med revitalisering av låtene fra 2008. og med bassisten Chris Tackett sine viktige bidrag.

Matt Page sier at det plaget han å ha så mange bra låter liggende å støve ned, og han derfor er svært fornøyd med at publikum nå får anledning til å høre de. Låtene betydde også mye for Page, og det passet derfor utmerket å få de utgitt etter til år på lager. Dream The Electric Sleep er faktisk i gang med ny skive som vil bli sluppet i løpet av neste år. Da vil lytterne kunne få mer av bandet sin velkjente crossover prog. I mellomtiden kan fansen hygge seg med The Giants Newground.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*