Newsfeed

Anyone’s Daughter: Sval musikk

Anyone’s Daughter – Living In The Future

Anyone’s Daughter er et tysk prog band stiftet i 1972 i Stuttgart av Uwe Karpa og Matthias Ulmer. I dager er fortsatt Ulmer med og tar seg av vokal, keyboards og piano. Ulmer har nå med seg John Vooijs som synger og Uwe Metzler på gitarer. I sin tid var Anyone`s Daughter med i en bølge av tyske progband som blant annet inkluderte Eloy og Novalis. Anyone`s Daughter er definitivt ikke et hardtslående band, og på den nye skiva Living In Future som nylig ble sluppet er det ofte veldig neddempet og sval musikk.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6850 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*