Newsfeed

Charlotte In Cage: Skreddersydde låter

Charlotte In Cage – Times Of Anger

Times Of Anger fra bandet Charlotte In Cage er ei variert skive som blant annet inneholder låten Dionysos. Musikerne i det italienske bandet sier om den låten at, This is a song dedicated to the God of the ecstasy and freedom in every form. This is for all the pagans, witches and warlocks out there.

Charlotte In Cage er et band bestående av fire kvinner og er inspirert av artister som Kittie, Hole, Pussy Riot, Moonspell og Marilyn Manson. Variasjonen på Times Of Anger gjenspeiler at de fire musikerne har rimelig forskjellige musikalske bakgrunner. Det er også viktig for kvartetten å ikke ha noen restriksjoner eller som de uttrykker det, artistic expression without limits in itself. Det høres jo så absolutt som noe det er verdt å applaudere.

Låten I Hate Myself og tittellåten er så og si skreddersydd for konseptet på Times Of Anger. Konseptet tar for seg sosiale fordømmelser, undertrykkelse og urettferdighet og da spesielt den som kvinner kan være utsatt for. Dette forekommer i ulike miljøer og sosiale strukturer og har en bieffekt at det kan føre til usunne kulturelle verdier. 

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6048 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*