Newsfeed

Art Of Illusion: Fra Bydgoszcz

Art Of Illusion – Cold War Of Solipsism

12 Sound Production er en liten polsk label som eies av Kamil Kluczyński og han er trommeslager i bandene Art Of Illusion og Yesternight. De to bandene er da ikke overraskende også med i stallen til 12 Sounds Production. Art Of Illusion er aktuell med sin andre skive Cold War Of Solipsism fire år etter debuten. Kluczyński har stått for den vellykkede produksjonen av den nye skiva. 

Skiva starter med en ambient intro i form av låten Ico. Så kommer Devious Saviour som er riffmarinert til tusen og fylt med synkoperte grooves og en kompleks rytmikk og med meget god vokal. Art Of Illusion har ingen naturlig vokalist så på årets skive er det på nytt gjesteartisten Marcin Walczak som synger. Devious Saviour byr på mange velfungerende og gode ideer, og på slutten kommer en synthsolo som er særdeles bra. Paweł Łapuć spiller på tangentene, og han er utrolig dyktig synes jeg.

Art Of Illusion startet opp i 2002 i Bydgoszcz og satset da som nå på tilgjengelig men kompleks prog med et skarpt metal sound i bunn. Bydgoszcz heter forøvrig Bromberg i tysk versjon.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6851 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*