Newsfeed

Postmortal: Ungt band fra gammel by

Postmortal - Soil

Kraków er det mange som synes er en fin by med all dens sjarm, lange historikk og eldre bygninger etz. Bandet Postmortal fra Kraków har kun to års fartstid, men er nå klar med debutskiva Soil som er en EP. Det albumet er fylt med funeral doom metal med elementer fra death metal som et ekstra krydder.

Lytterne tilbys rikelig med sakte og harde riff, gitarbasert musikk, melankolske stemninger og en virkelig rå produksjon som kler musikken ypperlig. Lyrikken dreier seg om død, doom og diverse triste og lite hyggelige emner naturlig nok. Skiva har bare tre låter som alle er på rundt åtte minutter, og det er nesten utelukkende growl vokal. Keyboards og samplere er totalt fraværende på Soil, og sannsynligvis vil Postmortal appellere til fans av Thergothon, Ahab og My Dying Bride.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6851 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*