Newsfeed

Riverside: Will simply destroy you

Riverside - Wasteland

Det polske bandet Riverside har mange fans, og det vil sikkert glede svært mange at de kommer med nytt album i september. I tillegg vil skiva Wasteland blir fulgt opp av intens konsertvirksomhet. Der vil gitaristen Maciej Meller spille som erstatning for bandet sin opprinnelige gitarist Piotr Grudziński som så tragisk døde i februar 2016. Noen video fra den nye skiva er ikke klar i øyeblikket, men den vedlagte låten er jo meget bra da.

Wasteland er altså bandet sin første skive som trio, og musikerne sier at de har modnet som musikere og faktisk er blitt enda mer seriøse! Wasteland byr på en meget emosjonell musikk sier trioen. De beretter videre at den kommende skiva kombinerer stemningene fra bandet sine to første skiver med de nydelige og modne produksjonene fra de to siste skivene til Riverside. Om alt går som planlagt så sier de polske musikerne at Wasteland will simply destroy you!

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6868 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*