Newsfeed

BVDK: Ikke for Hvermannsen

BVDK - Religare

Industrial/post black metal er på menyen hos det franske bandet BVDK, og det krydres med elementer av avant garde, etniske vibber og rikelig bruk av elektronikk. Franskmennene er nå klar med sin andre skive Religere. Den skiva har en cover kunst som er regelrett fantastisk synes jeg. BVDK er et band som skiller seg ut i mengden og tør spille den musikken de føler for. Sannsynligvis er musikken så spesiell at det ikke er noe for Hvermannsen, men mer for de som vil ha musikk med mye bruk av mange elektroniske elementer.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*