Newsfeed

The Chapter: Blod På Tann

Chapter – Angels And Demons

Lisboabandet The Chapter sitt sound er  en blanding av flere stilarter som doom, death og gothic metal. Portugiserne klarer å komme opp med en kraftfull kombinasjon som faktisk gjør at de har et ganske så egenartet sound. The Chapter er som alle artister inspirert av andre band med flere er høyt verdsatt hos The Chapter. Katatonia, Dark Tranquility, Opeth, Orphaned Land, Moonspell, Paradise Lost og mange fler. 

The Chapter har holdt på siden 2014, men har ikke akkurat slitt ut lydstudioene. For 12 år siden nedkom de med en EP, Into The Abyss. Mellom 2008 og 2015 så var bandet inaktivt, men i fjor kom debutskiva Angels And Demons som nå får en ordentlig distribusjon og produksjon, og således er en nyhet. En annen nyhet fra The Chapter universet er at kvintetten allerede er i gang med ny skiva. Å tilvirke Angels And Demons må ha gitt musikerne blod på tann! Blod på tann er jo egentlig et litt merkelig uttrykk, men sannsynligvis så kommer det fra at rovdyr får ferten av kjøtt/blod og vil ha byttet sitt.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*