Newsfeed

CiDevant:  Bryr seg ikke

CiDevant – Metastasize

Den lille tyske byen Walldorf har fostret John Jacob Astor som har gitt navn til blant annet hotellkjeden Waldorf-Astoria og den smakfulle Waldorfsalaten. Smakfull er det også mange som synes byens band CiDevant sin musikk er. Bandet har holdt på i tre år og nå er debuten Metastasize sluppet, og den skiva byr på en alternativ prog.

Musikken er viktigst for tyskerne ikke hva slags sjanger de plasseres i. Om det er prog eller ei så sier de, In fact, we don’t really give a shit. De burde definitivt bry seg om å skaffe en skikkelig video fra skiva, men på Bandcamp er det mulig å bli bedre kjent med musikken.

Lenke:
Facebook

 

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*