Newsfeed

Clutch: Vintage amps

Clutch – Book Of Bad Decisions

Gimme The Keys LV heter singelen fra Cluch sin kommende skive Book Of Bad Decisions som kommer tidlig i September. Skiva er bandet sin 12 studioalbum og gis ut av bandet sin egen label, Weathermaker Music.

Clutch er fra den nest største byen i Maryland, og den byen har det noe pussig navnet Frederic. Det er ikke noe pussig med Vance Powell som har produsert skiva. Han gjør en så utmerket jobb at trommeslager i bandet Jean-Paul Gaster sier at det føles som låtene kunne hoppe ut av høyttalerne. Bassisten Dan Maines er også fornøyd med Powell, og sier at han sørget for at Clutch har kunnet laget ei skive som får ut den energien de ellers bare til på konsertene.

Powell har gitt Clutch en ny og frisk innfallsvinkel til å lage musikk denne gangen. Gitaristen Tim Sult sier at det meførte at å spille inn gitarlinjene var både morsomt og inspirerende. Powell og hans medarbeider Mike Fahey har en masse vintage amps som bandet fikk tilgang på og det var utrolig inspirerende. Bruken av de nevnte amps er spesielt vellykket og fascinerende på låten Emily Dickson.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*