Newsfeed

Chickn: Byr på seg selv

Chickn – Wowsers!

Wowsers! heter skive nummer to fra Aten bandet Chickn som er svært varierende i antall hva gjelder musikere. Den nye skiva ble sluppet for kort tid siden, men er innspilt live og oser av energi og en herlig sjangerblanding. Grekerne kommer opp med de villeste musikalske stunts men det er en viss struktur i galskapen da det er dyktige musikere. 

Grekerne ynder å kalle musikken sin Jetztzeit rock, og de har det åpenbart gøy når de musiserer sammen. Til tider er musikken herlig freaka med sprø utøvelse fra trommekrakken, imponerende riff og lekre basslinjer. Chickn er et band som byr på seg selv på en tiltalende, frisk og elegant måte.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*