Newsfeed

Halo Creation: Eville og gutta

Halo Creation - Altered Behaviour

Østerrike har sine alper og ni delstater og hovedstaden Wien er en virkelig flott by. Fra Wien kommer bandet Halo Creation som byr på sin versjon av death metal med kvinnelig vokalist fra Eva Eville Oswald. Hun kommer opp med growl vokal og skriker ganske så rått og det står til den harde musikken Halo Creation byr på.

Eville forteller at hun trives i bandet, men samtalene er jo nokså forskjellig fra de hun har med andre kvinner. Thibaud Necciari som er en av to gitarister i bandet tar seg av komponeringen mens Eville selv skriver lyrikken. Lyrikken er viktig for Eville, og det er om fundamentale temaer, men også om episk tematikk. Død, smerte, andre verdener, bortføring og naturen med mye mer. Det kan høres på skiva Altered Behaviour som kom tidligere i år. På den skiva viser Armin Heydari hvilken glimrende trommeslager han er. Halo Creation  består av rimelig unge musikere, og vi får nok høre mer til denne kvintetten vil jeg tro?!

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*