Newsfeed

Agregator: Steinalderfunn

Agregator - Semmiből

Miklós Csóra, Rajmund Katona, László Loderer, Tamás Mikus utgjør bandet Agregator. Etter ni års taushet hva gjelder å tilvirke skiver slapp kvartetten sin femte skive Semmiből tidligere i år. Oversatt til norsk blir Semmiből fra ingensteds.

Agregator er derimot fra byen Tatabánya som ligger nordvest i Ungarn, og som arkeologer har via funn kunnet si at det har bodd folk her siden steinalderen. Så gamle er ikke Agregator selvsagt, men bandet har 21 års fartstid. 21 år med melodisk death metal med elementer av goth metal. Musikerne sier at Semmiből fremstår som et monument over alle årene bandet har eksistert.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*