Newsfeed

Hallig: Waves Of Lunacy

Hallig – A Distant Reflection Of The Void

På menyen hos Hallig står det på den nye skiva A Distant Reflection Of The Void 10 atmosfæriske låter med dype og intense riff, øredøvende skrik og noe ren vokal blandet med intens tromming. Det tyske bandet er tro mot seg selv og sin stil som er er black metal med grim madness releasing waves of lunacy i en setting av moderne nordlig sound.

Hallig har gitt ut debuten 13 Keys To Lunacy to år etter oppstarten i 2010.  De er nå klar til å spre mer galskap til de lykkelige massene med skiva A Distant Reflection Of The Void.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*