Newsfeed

Aisles: Gåsehud

Aisles- Live From Estudio Del Sur

Aisles regnes av mange som et av de ledende progbandene i Sør Amerika. De er nå aktuelle med ny EP Live From Estudio Del Sur. Den skiva er med låter fra forrige skive Hawaii, men i totalt omarrangert tapning. Den vedlagte låten Club Hawaii er i følge bandet sin gitarist Germán Vergara en svært kollektiv låt da alle musikerne har bidratt med ideer. Aisles innlemmer elementer fra electronica, latino musikk, pop, jazz, og til og med metal på EP-en.

Vokalisten Sebastián Vergara resiterer et hjerteskjærende dikt på Club Hawaii sin mørkeste partier. Aisles tilfører også musikken mer forstyrrelser, soundet er hardere enn til vanlig i Aisles universet. Germán Vergara er virkelig stolt av lyrikken han har skrevet på Club Hawaii. Og sier han får gåsehud når låten spilles live. Turn my soul into flesh and soil and blood and waves.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*