Newsfeed

Burial Invocation: Crypt-dwelling death metal

Burial Invocation – Abiogenesis

Abiogenesis er det mange som har sett frem til skulle slippes og det skjer 6 juli. Bandet bak slippet er Ankara bandet Burial Invocation som etter en tids taushet våkner til liv igjen med å omsider få ut debutskiva. Ei skive som viser et band med ny line up, og fem lange låter med subhuman death metal.

Burial Invocation startet opp i 2006, og fikk ut EP-en Rituals Of The Grotesque i 2010. Den skiva ble raskt utsolgt og årsaken var at metal folket likte bandets brand of doomy, crypt-dwelling death metal was infectious as it was blistering.  

Oppfølgeren viste et band som mikset finsk death metal med mer inn i soundet sitt, og også den skiva ble raskt utsolgt. Så fulgte noen svært vellykkede konserter, og musikerne som involverte seg i andre musikkprosjekter enn Burial Invocation. Det er garantert mange som er glad for at Ankara musikerne nå er tilbake med ny musikk.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*