Newsfeed

Torn The Fuck Apart: Horror Soundtrack Fanatic

Torn The Fuck Apart – A Genetic Predisposition To Violence

A Genetic Predisposition To Violence er den fjerde skiva til Torn The Fuck Apart som  er hjemmehørende i Olathe. Nevnte skive byr på 10 låter med en meget brutal men teknisk death metal. A Genetic Predisposition To Violence vil sannsynligvis være perfekt for de som er fanatiske skrekkfilm musikk fan. For Horror Soundtrack Fanatic altså.

Siden starten for fjorten år siden har bandet levert sin groove baserte metal og levd opp til det hjembyen er kjent for! Olathe er en av de hurtigst voksende byer i USA, og fanskaren til Torn The Fuck Apart er definitivt hurtigvoksende. Årsaken kan være, the band has always been busy ripping people’s faces off with a relentless onslaught of brutality!

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*