Newsfeed

Seasons Of Time: Frem og tilbake

Seasons Of Time – Welcome To The Unknown

I 1993 startet Dirk Berger opp neoprog bandet Seasons Of Time sammen med fire andre musikere.  Nå snart 25 år senere er han eneste som fortsatt er med av de opprinnelige musikerne. Fire år etter oppstart fikk så tyskerne ut debutskiva, og bandet holdt på til 2010 uten å få utgitt flere album. I 2010 ble altså bandet oppløst for så å komme tilbake på nytt i 2014, og samme år få ut ny skive, og så på nytt gå i opplag. I år blir så Seasons Of Time på nytt startet opp, og i  september kommer skiva Welcome To The Unknown. Mye frem og tilbake her altså.

Nå er Seasons Of Time of Time en trio og med et harder uttrykk og mer fart i sakene. Noe fart på You Tube karrieren sin har ikke bandet, så et Soundcloud klipp får gjøre nytten. Berger er maestro i bandet til de grader der han tar seg av produksjon, bass, keyboards og vokal. Han suppleres av Florian Wenzel på gitarene og Julian Hilescher som spiller trommer.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*