Newsfeed

Pacino: Med synth bass linjer på menyen

Pacino – Fallen America

Out Of The Cage er første singel fra skiva Fallen America fra det italienske alternative rock bandet Pacino.

Sneakout Records & Burning Minds Music Group har signert den italienske kvartetten, og bidratt til at debuten nå er sluppet. Pacino består av godt voksne musikere, men bandet har holdt på i kort tid. Da som nå var det trommeslager Douglas D’Este (Moofloni), gitaristen Francesco Bozzato (Rebel Toys, Hands Off Alice) og keyboardist Bruno Zocca (Aldo Tagliapietra, Criminal Tango) som søkte sammen for å spille musikk de i felleskap var fascinert av.

Kort tid etter fant Pacino den vokalisten de søkte i Mattia Briggi fra X-Ray Life. Dermed kunne kvartetten begynne jobben med å finne et distinkt sound. De søkte seg mot et personlig sound med synth bass linjer i stedet for tradisjonelle bass linjene.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*