Newsfeed

Barkasth: Anti religion

Barkasth - Decaying

Den Ukrainske black metal scenen er utvidet med nykommerne Barkasth. Kvartetten henter inspirasjon til musikken med en radikal negativ holdning til religion i alle mulige versjoner.

Barkash musikerne mener at all religion er hovedårsaken til obskurantisme og forvrengt oppfatning av virkeligheten og til hinder for utviklingen av teknologi. I løpet av juni slipper bandet sitt debutalbum Decaying via labelen Svarga Music. På Decaying avslører de den mørke siden av avgudsdyrkelse på menneskelivet og demonstrerer resultatet av denne skadelige innflytelsen.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6851 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*