Newsfeed

Demande à la Poussière: Trylle frem!

Demande à la Poussière - Demande à la Poussière

Krys Fruit-denhez på vokal, Jeff Grimal på gitarer og Edgard Chevallier på gitarer og programmering utgjør Paris bandet Demande à la Poussière. Tre erfarne musikere med fortid i mange andre band der The Great Old Ones, Wurm og Omrade er de mest kjente. Demande à la Poussière er nå klar med selvtittulert debutskive og låten L’Univers gir en forsmak på hva bandet har å by på.

L’Univers er åpningslåten på skiva og viser det hypnotiske og aggressive soundet som sklir mellom blackned post metal, doom, sludge metal og med vibber fra apokalyptisk ambient bleakness. Pariserne har bare holdt på i vel et år og er innehaver av intensiteten til post hardcore og atmosfæren til post rock. Bandnavnet er fra en bok av John Fante fra 1939, men det er ellers ingen link til han. Demande à la Poussière fremstår som eklektiske og klarer virkelig å trylle frem et sound som er unikt. Demande à la Poussière betyr oversatt til norsk spør støvet!

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*