Newsfeed

Sheverb: Psykedelisk Spaghetti Western ørken rock

Sheverb – Chapter One

En plate tittel som Chapter One mer enn indikerer at det er snakk om en debut skive. Det er det og Sheverb fra  Fort Worth bandet byr på en psykedelisk ørkenrock som er spritet opp med en god del gode ideer og innfall, og således er verdt å låne ørene til.

Litt spaghetti western vibber fører også til friskhet i denne totalt instrumentale musikken. Musikken til Sheverb skiller seg noe ut fra det vi til vanlig presenterer fra Permafrost. Det er viktig for oss da det å presentere rytmisk musikk sitt mangfold er noe vi liker og ønsker gjøre.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*