Newsfeed

Macaria: Ingen restriksjoner

Macaria - A Strings Dramedy

Lecce er en gammel by som har en 2200 år gammel historie og som er kjent for sine barokk monumenter. Det har sikkert vært lagd barokkmusikk i byen, men nå er det Macaria som er det ledende bandet. De spiller en fascinerende miks av folk death metal med progressiv helning. Bandet er nå aktuell med sin andre skive A Strings Dramedy og har nå sluppet Carnival Of Pigs som er den første låten fra den nye skiva.

Fra 2009 til 2013 het bandet Macaria faktisk Folkentroll men musikerne fikk lyst på et navnebytte. Viktigere er det at bandet på den nye skiva har mer symfoniske elementer og galopperende rytmikk og episk koring og rikelig med andre spennende elementer. I sum blir dette en svært velsmakende musikk.

Når bandet het Folkentroll var de kjent for å ha mange forskjellige influenser i musikken. Når de så skiftet navn til Macaria så ble musikken mer komplekst og det ble en oppgradering av musikken med et økt fokus på death metal og symfonisk musikk. I tillegg så var og er Macaria opptatt av å å hente inn elementer fra enhver sjanger som de måtte ønske om dette gagner musikken deres. En slik mangel på restriksjoner er det bare å applaudere for.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*