Newsfeed

We Are Sentinels: Sci-fi og fantasy

We Are Sentinels - We Are Sentinels

Matt Barlow er en særdeles anerkjent vokalist med sin kraftfulle og uttrykksfulle stemme, og med fortid hos band som Ashes Of Ares, Iced Earth, Pyramaze. Nå har han forent krefter med den dyktige musikeren Jonah Weingarten og sammen har de fyrt opp musikk prosjektet We Are Sentinels. Weingartner har fortid sammen med Barlow i Pyramaze, men også i Structure Of Inhumanity og solokarriere.

Nå er duoen aktuell med debutskiva som er selvtitulert og som har ganske så mange gigantiske orkestrale arrangementer. Akkurat det orkestrale er jo noe som keyboardspiller Weingartner er kjent for. Weingartner er også dyktig på perkusjon som dundrer herlig i vei. Noen doser klassisk piano gjør også susen sammen med mange lekre detaljer. I sum medfører det at We Are Sentinels fremstår som en leverandør av spennende og dynamisk musikk.

Tematikken lener seg på store kjente dramaer, sci-fi og fantsy filmer fra de 30 siste årene. Debutskiva til We Are Sentinels lever så definitivt opp til betegnelsen episk. For noen musikkelskere vil det nok være i overkant, mens andre regelrett vil elske den grandiose musikken.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*