Newsfeed

Into The Cave: Motvekt

Into The Cave - Insulters Of Jesus Christ

Rio De Janeiro har mange attraksjoner som Sukkertoppen og Kristusstatuen. Som en motvekt til sistnevnte har vi bandet Into The Cave som har en lyrikk som er ganske så opptatt av blasfemi. Brasilianerne er om en måned ute med sin andre skive som de har kalt Insulters Of Jesus Christ.

Into The Cave byr på den nye skiva på black metal, men nå er det mer elementer fra death metal enn på debuten. Lydbildet er også tettere enn før, og det er ofte destruktivt, og en kombinasjon av fuzz og kaos, og alltid brutalt og ofte vanvittig hardt. Musikken er old-school og sannsynligvis slik mange black metal fans synes musikken skal låte.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5525 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*