Newsfeed

Skinny Hobos: Stoner krigere

Skinny Hobos – Skinny Hobos

At uteliggere er tynne er vel rimelig vanlig da den livsførselen og skjebnen ikke akkurat generer mye fett på kroppen. Det kan derfor være på sin plass å kalle et band Skinny Hobos. Det bandet kommer fra Auckland på New Zealand og de byr på en blues rock infisert stoner rock med rikelig med fuzz som krydder.

Skinny Hobos er en duo i form av Alex Elvis & Texas Holdom som er rimelig stolt av å kunne lage mer støy enn to personer bør få til. Grandiose riff og massiv tromming er også hva disse forkjemperne og krigerne for stoner leverer.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*