Newsfeed

Espionage: Friskt pust

Espionage - Digital Estopia

Melbourne er den nest største byen i Australia, men også en av verdens største byer i utstrekning. Byen har følgelig god plass, og huser heavy metal bandet Espionage. Den kvartetten har holdt på i fem år og har fått 2 stk EP så langt, men nå er de klar med Digital Estopia som er debut CD-en. Espionage er kjent for energiske live show, og har virkelig blitt et band som metalfolket i Australia her trykket til sitt bryst.

Kanskje har ikke cover kunsten like stor sjanse til å bli elsket. Den er veldig utypisk for et metal cover, og ser mer ut som noe et synth wave band kunne komme opp med. Tittelen Digital Estopia er jo også velegnet til å tro ikke tilhører et metal band. Det er nå som alltid musikken som er viktigst.

Musikken er gjenom solid heavy metal med riff drevet speed metal galskap og kraftfull svevende vokalbaserte låter. Tvillinggitarene harmonien bringer tankene til 80 tallets heavy metal. Espionage kombinerer tradisjonell heavy metal, power metal og speed metal. Bandet blir ansett som et frisk pust innen metal scenen i Australia som er mettet med death metal og thrash metal band.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*