Newsfeed

Shades Of Sorrow: Sjanger blanding

Shades Of Sorrow - Ascension

Ascension er nummer fire i album kolleksjonen til det canadiske bandet Shades Of Sorrow. Musikken er hard, riffene er groovy, vokalen full av innlevelse, og det er også satt av plass til noen akustiske elementer. I sum så byr Shades Of Sorrow på en dynamisk musikalsk reise hvor hver låt har sin egen personlighet. På låten Move samarbeider Shades Of Sorrow med hip hop bandet The Cauldron Project. 

Canadierne har signert for Slipstick Records og det bør føre til at bandet blir eksponert for et mye større publikum nå. Det publikummet vil få høre et band som har variert musikk fra det sylskarpe til det mer delikate og rolig. Bandet er heller ikke redd for å utforske mange sjangre. Thrash metal, prog, punk og mer, men alltid med et melodisk fokus. Gammelt og nytt kombineres til en dynamisk samling av catchy og skarpskårne låter i en sjangerblanding setting. Produksjonen er gledelig klar og skarp.

Videoen under her er fra den forrige skiva. Årsaken er at jeg gjerne vil vise hva Shades Of Sorrow har å by på, og at det ikke er noen ordentlig video fra den nye skiva.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*