Newsfeed

Demon Head: Diabolic Rock

Demon Head – The Resistance

Seven inch vinyl er hva Demon Head byr på når de kommer med ny musikk i form av skiva The Resistance. Den nye skiva er en epilog til skiva Thunders On The Fields. Rent lyrisk er det to historier som fortelles på The Resistance. Den første singelen Rivers Of Mars er en spennende låt som på en måte blander scenen fra en skog om natten med oppdagelse av vann på den røde planeten Mars. Mars som er vår nærmeste planet nabo, men enda en temmelig ukjent nabo.

Rivers Of Mars ble innspilt i i et gammelt vinter tre hus i Danmark som huser bandet sitt nye innspillingslokale. De vakre og fascinerende omgivelsene til huset skaper en atmosfære som gir bandet energi til å være kreative hva gjelder låtskrivning. Bandet kaller musikken sin Diabolic Rock, og musikken er et ondskapsfult soundtrack om motstanden mot en brutal tyrann. Alfor aktuell tematikk dessverre med tanke på Syria, Nord Korea, Tyrkia osv.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*