Newsfeed

Rosslyn: Fra Calatayud

Rosslyn – Soul in Sanctuary

Den første singelen til bandet Rosslyn heter noe så artig som Insect God og den er en forsmak på hva vi kan vente oss når debuten Soul In Sanctury kommer 4. september. Insect God er en episk heavy metal låt, og en av åtte låter på til sammen 45 minutter.

Låtene er rimelig varierte og det dukker opp akustiske partier, gitarsoloer, episk koring, melodisk vokal, forvrengte partier, instrumentale samspills lekkerbiskener, og mye annet snacks. Bandet er fra Calatayud som utgjør en del av Zaragoza.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*