Newsfeed

Djam Karet: 3 album

Djam Karet - ?

Kanskje er Djam Karet verdens mest undervurderte band? Slikt er selvsagt umulig å si, og det avhenger også av hvor bra en liker musikken til bandet. Djam Karet er definitivt originale og eksperimentelle og de har en stor og variert låtkolleksjon. Nå meldes det fra Djam Karet leiren at amerikanerne er i gang med å tilvirke ny musikk. Humoristisk nok så sammenlikner de tilvirkningen med en svulst fordi det ser ut til å vokse til tre album. Den nye musikken vil bli tilgjengelig for allmennheten tidlig til neste år, og naturlig nok så er det ikke noe musikk tilgjengelig fra den nye musikken enda, så denne fra forrige skive får duge.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*