Newsfeed

Dyosun: A Twist

Onysus – Dyosun:Between Two Worlds 

Braga is the third largest town in Portugal, and from that city comes the band Onysus. The quintet is now actual with their debut album Between Two Worlds. That album contains a progressive metal with a twist from Onysus.

Dyosun tells the story of Robert, a simple man who loves natural wide-open spaces, living in a planet Earth dominated by a tyrant world government. On a certain day, Robert witnesses the arrival of James, a being from another planet who he immediately befriends. However, this visitor from outer space is not well received by the world leaders which declare war against James. With his new friend in danger, Robert opposes his own kind to help James return home safely, making him the man Between Two Worlds. What will be the result of this conflict? Who will prevail in the end?

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*