Newsfeed

Edavard De Rosa: Goes solo

Edavard De Rosa - Zeitgeist

The guitarist Edward De Rosa currently working on his first solo album titled Zeitgeist that will be available the 26th October 2018 via Revalve Records. The album is a Symphonic power metal opera of 10 tracks which has been produced at the Reverse Music Studio in Taranto and in post-production at the Rogue Studios in London. The whole album will see the voice of Giacomo Voli (Rhapsody Of Fire, Teodasia). Edward de Rosa has released the first video clip for the instrumental track Replicants.

De Rosa is guitarist in Soul Of Steel which plays progressive power metal and in addition guitarist in symphonic metal band Elegy Of Madness.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5848 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*