Newsfeed

Sunchild: Kalugin med tre prosjekter

Sunchild – Messages From Afar: The Division And Illusion Of Time

Antony Kalugin er en aktiv musiker som styrer tre band Karfagen, Hoggwash og Sunchild som vi nå skal snakke om. Årsaken er så enkel som at bandet nå kommer ,med sin syvende skive Messages From Afar: The Division And Illusion Of Time. Kalugin er i tillegg til musiker også designer, produsent og komponist. Den nye skiva er andre skive i en trilogi som uvant nok startet med ei skive fra bandet Karfagen. Selv om Messages From Afar: The Division And Illusion Of Time er med to forskjellige band, så er den nye skiva en fortsettelse av tematikken på den første skiva.

Soundet på Sunchild skiva er forskjellig fra Karfagen sitt naturlig nok. Sunchild står på den nye skiva for en varm rett frem prog med flust av melodi og harmoni mens Karfagen er instrumental musikk som er jazzdrenert. Sunchild er på sitt beste på Messages From Afar: The Division And Illusion Of Time med vintage instrumentering, kraftfull vokal og klassisk prog med rikelig av symfoniske elementer.

Klulgin i Sunchild modus bruker mye keybords, og suppleres av diverse Ukrainske musikere. Sammen byr de på en progfest med variert taktarter og Kalugin synger virkelig bra med en sjarmerende aksent.

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*