Newsfeed

R.I.P. Mark “The Shark” Shelton

I natt døde en av den amerikanske undergrunnens største helter, Mark “The Shark” Shelton. Han var vokalist og gitarist i Manilla Road, et av de viktigste bandene i utviklingen av U.S. power metal. Den amerikanske formen for power metal fra 80-tallet er kanskje obskur for de som ikke er så opptatt av ren og ekte episk heavy metal, men Manilla Road har alltid vært et av de største navnene i den stilen. Så mange av albumene deres er sett på som klassikere i dag. Deres musikk oset av noe antikt og magisk som for mange er selveste definisjonen på metal.

Mark Shelton fikk hjertestans like etter bandet hadde spilt på Headbangers Open Air i Tyskland i natt. Han døde i ambulansen. Han ble 60 år gammel, og selv om det ikke akkurat er noen ung alder, så hadde han fremdeles mye å gi som musiker og låtskriver. Hans sære nasale stemme kommer alltid til å bli savnet.

Lenke:
Facebook

Om Erik Helgesen (234 Artikler)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*