Newsfeed

New Years Day: Relief instead of sorrow

New Years Day – Diary Of A Creep

Hard rock band New Years Day released an ominous music video for their single Disgust Me yesterday from the EP Diary Of Creep. In the dark coming-of-age visual narrative, an all-red haired Ash Costello is summoned to an abandoned house where she meets her alter ego, a gothic goddess who conjures the collide of both worlds.

Disgust Me is about seeing the side of someone that they tend to hide. Whether it be because they have deemed it undesirable or unattractive for whatever reason or out of fear of being judged as less than because of the dark sides they possess. Disgust Me is asking the listener to not be afraid to show these parts because it just may bring you relief instead of sorrow.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*