Newsfeed

Neversin: Utforskere

Neversin – The Outside In

Det er en utrolig lang historikk Padova kan by på da byen ble til 1187 år før år 0. Noen 0 er slett ikke byens stolthet bandet Neversin, men heller et spennnde band som blander prog, hardrock og klassisk metal. Selv kaller de seg er progressivt hard rock band, og tidlig i oktober kommer de med skiva The Outide In. 

Låtene til Neversin er ulike både hva gjelder følelser og intensjoner, men bandet har likevel et destinkt sound med sine egne varemerker som lytteren gjenkjenner. Målet for Neversin er å utforske forskjelige sub sjangere av rock og prog slik at alle skivene blir fylt med en stor variasjon hva gjelder stemninger og farger. Låtene varierer fra rett frem hard rock til akustiske ballader og mye nanet, og er pyntet med stemningsfulle passasjer og noen ganger komplekse instrumentale partier.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*