Newsfeed

Psilocybe Larvae: Emerge from the deep shadows

Psilocybe Larvae – The Fall Of Icarus

The Russian band Psilocybe Larvae is named after a line in the song Whatever That Hurts by Tiamat. Between 2000 and 2012 they released four full-length album. Then it become quiet until now when the band suddenly do a comeback with the single The Fall Of Icarus.

Psilocybe Larvae plays a dark metal which is melodic and doom metal/death metal drained. The Russian band have a good mix of everything that many metal fans enjoy in this kind of music – heavy riffs, catchy melodies and dark atmosphere.The story of Psilocybe Larvae started in 1996 in the Russian city of Vyborg, After recording a first demo, Liar, in the very same year the band soon entered a professional studio to record a song for the Russian Alternative Extreme Music sampler.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5524 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*