Newsfeed

Oblivion Beach: Sirens of melancholy

Oblivion Beach – The Dive

The Dive is the first single of Finnish doom rock/metal band Oblivion Beach describes a strange journey upon a sea of visions with messengers from another time and place. The Dive is about taking the first steps towards the unknown, letting go of safe spaces and familiar corners of life and setting sail towards a place where you don’t have to belong to anything. The beach of the lost and the fallen with doomy vibes and dreamy voices.

Oblivion Beach was built on the frozen ashes of finish metal act Vuolla in this year. It is consequently a very young band, but with experienced and talented musicians. The band stands as a four-piece unit that calls upon the forces of heavy riffs and sirens of melancholy.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*