Newsfeed

Ambiazok: Troverdige

Ambiazok - Ambiazok

Alle har nok hørt om Columbus, men byen Columbus i Ohio er nok betydelig mer ukjent. Byen Columbus kan by på mangt og meget, og blant annet bandet Ambiazok. Foreløpig er nok bandet temmelig ukjente, men den nylig slupne selvtitulert skiva kan jo gjøre med det?!

Ambiazok gjør som mange av de nyere bandene som dukker opp nå, de blander sjangere heftig. Det er jeg positiv til om det gjøres på en troverdig, fungerende og spennende måte. Blandes det vilt og uhemmet uten å være gjennomtenkt blir det jo ofte bare fælt å høre på. Ambiazok får blandingen sin til å fremstå som bra musikk. Ohiobandet spiller en progressiv musikk i en ambient setting og med noen gode doser metal, jazzrock og mer.

Ambiazok  er påvirket av band fra forskjellige sjangre og tidsepoker som Rush, Yes, Pink Floyd, King Crimson, Steven Wilson/Porcupine Tree, Queensryche og Dream Theater.

Lenke:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*