Newsfeed

Draghkar: Californian death metal horde

Draghkar - The Endless Howling Abyss

2018 has been an extremely active year for the band Draghkar so far. First they released a demo, then a split CD with the band Desekryptor and so another spilt CD with the band Ossuarium. Now Drghkar releases an EP called The Endless Howling Abyss.

On the EP California death metal horde Draghar have turned up the intensity and unleashed violence in its most lethal form. The Endless Howling Abyss is a harrowing journey through 20 minutes of pure hell, inspired still by the classic fires of Abhooence and Amorphis, but now flavored by an increasing influence from the oldest days of the Greek black metal and death metal scenes, as well as band as Molested, Mercyful Fate, and more.

The EP will be released digitally, as well as on CD format by Craneo Negro Records (500 copies) and on cassette through Nameless Grave Records (75 copies). Draghkar has been an operative band for two years now.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*