Newsfeed

Black Vatican: Passion for revealing…..

Black Vatican – The Black Vatican

Black Vatican are a gothic metal/rock band in Kansas City that have released their debut CD The Black Vatican. They spread a dark legacy across all those in our path towards necrotomic domination. Their music is inspired by the shadows of the oppressed members in societies, war, lust, magic, history and mythology. They express this by combining sounds of several different genres into one; from quick black metal riffs to industrial drums, from smooth bass sounds to torturous screams, all wrapped in the beautiful melodies of keyboards and choirs.

Black Vatican is a trio of Erick Ramos, Cole Roberts and Isaac Byrd which create a music that is catchy, suggestive, and tough and touched in an appealing way. In the year 2014 came two cousins out of the broken valleys of Kansas City, singers/songwriters Erick Ramos and Jose Hernandez, after tasting the truths of life’s devious nature. Fueled by their passion for revealing the hidden roses beneath the ashes of broken societies, together they began expressing their love, hate, and fears through poetry and sound in hopes to ignite beautiful flames within those without a voice.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*