Newsfeed

Turtle Skull: Flower doom!

Turtle Skull - Turtle Skull

To blend different musical elements that is very different is often very fascinating if it`s done with skills and done with care. The relatively new band Turtle Skull actually blends elements of psych pop and fuzzy stoner doom, to create something unique. The band described the music as flower-doom. Driving drum beats and bass grooves plow through a dense mist of monolithic guitars, pulsing dronescapes and ethereal vocals.

Turtle Skull show is a dynamic ebb and flow of sludgy riffs to unrelenting kraut jams that is both immersive, and at times, meditative.  The music is experiential and probably unlike all other music that you ever have heard before? Scheck out this band is my advice if you like something new and fresh.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*